Nabo design

Teknikker fra hele verden

I tråd med NABO Oslos metode tar deltakerne med seg sine egne erfaringer og kompetanse, har egne ansvarsområder og arbeider sammen for gjensidige kunnskapsløft. Derfor inviteres deltakere til å bidra i arbeidet med utviklingen av produkter, inspirert av teknikker fra sitt opprinnelsesland. Slik legges det til rette for at deltaker skal kunne tilegne seg kunnskap og ferdigheter som en videreutvikling av tidligere kompetanse.

gjenbruk

I kreative omgivelser på Vollebekk fabrikker gir lokale kvinner nytt liv til gamle tekstiler ved produksjon av leker, klær og andre produkter for barn og deres voksne. Vår egen designer Yu Chi er rekruttert fra målgruppen som nyankommet og nyutdannet kvinne fra Tokyo, hun samarbeider med fagleder Katerina og symester Svetlana om å utvikle sterke og salgbare gjenbruksprodukter for barn og deres voksne.

Screen Shot 2018-10-26 at 15.37.17.png
 

Aktivitet & arbeid

Bjerke bydel er samarbeidspartner for første prosjektet under Nabo arbeid. Hos Nabo design lager kvinner, med ulike håndarbeidsteknikker, produkter med mening for foreldre og barn. Med kvalitet og kompetansebygging i fokus er deltakere på Nabo design aktivt med på å skape et løft både for seg selv, bydelen og lokal næring. Deltakelse hos Nabo design kan være en viktig skritt på veien mot et liv med inntektsbringende aktivitet.

Screen Shot 2018-10-26 at 15.50.19.png
 
Screen Shot 2018-10-26 at 15.38.22.png
 

språk & helse

I tråd med Nabo Oslos egen læringsmetode er alle dialoger likeverdige og deltakere tilegner seg kunnskap i samtaler med hverandre. Med en god porsjon humor og deling av historier lærer deltakerne å mestre norsk i sosiale settinger. Med temaer som arbeid, fysisk og psykisk helse støtter kvinnene hverandre inn i en økt bevissthet om livsvaner og helsefremmende aktivitet. Dagens trening varierer fra høytempo dans til rolig yoga for stressmestring.

Screen Shot 2018-10-26 at 15.52.06.png
 

Kjøp produktene

Snart kan du kjøpe produktene fra Nabo design her.

Inntil videre finner du oss på markeder i Oslo.

Følg oss på Facebook & Instagram for oppdateringer

MM.jpeg